ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Mitt senaste dyn

/

Sedan vi hördes sist (igår) så jag har hunnit shoppa kläder till jobbuppdrag, skriva på bok, gjort en ansiktsbehandling med Dermapen (mot akneärr) och spelat golf ute på Ingarö.

Ett väldigt härligt dygn.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det blev detta skin-sett (fusk)

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Samma jacka fast med vita jeans till. Älskar jeansmodellen.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

En vit kjol i skinn, vitt linne och vita klackar.

Fint i vår.

Allt ifrån Twist & Tango.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Klädd i Röhnisch 

Idag har jag gått på ett investerarmöte och golfat (låter som en gubbe). Daniel (min tränare) tränade mig inomhus vid en golfsimulator. Vi gick helt enkelt en bana där på skärmen, superroligt. Nu har jag precis kommit tillbaka till stan och ska vänta på Paul som har ett möte. Sedan blir det middag någonstans. Ikväll klockan 20.00 sänder jag live på Club House med organisationen Hand in Hand. Under årens gång jag har nog investerat närmare en halv miljon till dem samt åkt ner till Kenya,  jag tror verkligen på att satsa på kvinnors entreprenörskap. Det är en väg ut ur fattigdom.

Vi hörs imorgon!

47

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00