ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

15 år till

/

Imorse lämnade jag barnen hos Odd. Det väntar sportlov för dom nu. Det är alltid lika hemskt att lämna dom, jag brukar vänja mig i veckan men just 1-2 dagar är fruktansvärda. Jag skulle iväg och medverka i Nemo Hedéns podcast ”Nemo möter en vän”. Han har velat få med mig i sju års tid men jag har tackat nej hela tiden. Men nu sa jag ja. Jag har följt Nemos resa hela vägen från Kungarna av Tylösand och är imponerad över hans karriär idag med två framgångsrik poddar. Jag sa just i podden att alla vi som blev stora i sociala medier för 15 år sedan har blivit framgångsrika på olika sätt. Det är häftigt.

Kenza har drivit framgångsrika bolag, Alexandra Nilsson har en enormt stor YouTube-kanal och får över en miljon spridningar på sina klipp om feminism på Instagram. Desireé Nilson har blivit mäklare. Alla kör sin grej och använder sin plattform på olika sätt. Det var länge som media inte trodde på oss, att vi var småtjer som bloggade om läppglans och inte kunde mer, men sanntingen var att vi byggde upp stora plattformar. Vi banade iväg och etablerade en bransch som har lett till att ett hundra-tal kvinnor faktiskt kan leva på sina kanaler idag. Vi kvinnor dominerar denna bransch. 

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Hur branchen ser ut i framtiden ska bli spännande att se. Jag tror mycket på Club House. Men inte samtalen om vardagliga saker utan Club House som att ha stora samtal om olika ämnen där man bjuder in spännande personer med stora sponsorer. Audio kommer att bli ännu större. Gällande bloggandet i Sverige så ser vi att det minskar hela tiden. För min egen del kommer jag aldrig att sluta så länge som ni är här inne och tycker om att läsa. Jag lika gärna blogga 15 år till. Ni har varit med mig hela mitt vuxna liv så varför sluta. Det kommer säkerligen bli fler barn och ett bröllop, dags att vi kör igång hela racet på nytt..  :- )

Nu ska jag gå och handla out door byxor för morgondagens golfspelande, det ser ut att vara fint väder men det kan ändå vara skönt att ha vind-byxor ovanför ett par tights.

110597_0001_01

Här finns byxorna, jackan har jag redan.

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00