ANNONS

Fredagen hos oss

/

Nu har vi precis lagt oss i soffan och ska strax se på film när jag har uppdaterat klart. Popcorn och marabou är redo och pyjamasen är på. Vi alla älskar fredagar, framför allt barnen. Vi åt tacos till middag och provade nya tacos tillbehör från Taco Truck – Supergott. Barnen ville ta en promenad hem från skolan, vi passade på att leka lite i parken innan vi gick hem.

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with a4 preset

PAUL SUNDVIK

Dagen gick i ett, intervjuer, investmentmöte, inspelningar och så medverkade jag i podden Livshjulet. Rolig dag. Helgen är lugn, jag ska fira Marisol som har fyllt 40 år på en brunch imorgon och så på söndag ska jag och Pingis har play date med alla kids. Nu väntar barnen, vi hörs imorgon! Kram.

8

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00