ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Ett bud med en outfit

/

Idag har varit en lugn dag, jag spelade in content för Oslo Skin Lab på förmiddagen, åt lunch med Paul på Riche och gjorde ärenden samt storhandlade innan jag åkte till förskolan. När jag skulle hämta Sally ville hon ta en promenad hem med Paul istället för att åka bilen hem med mig. Det är så fint att de är så fästa vid honom. Ikväll fortsätter väldigt lugnt, Gillis har skolarbete att göra eftersom han ligger efter i och med hans operation förra veckan. Sedan blir det middag och mys/lek innan det är dags för läggning. Igår satt jag i sängen och jobbade fram till elva på kvällen och jag vill inte hamna i den typen av jobbtempo igen så ikväll stänger jag av allt vid åtta och har kvällen helt ledig.

Imorgon ska jag jobba med Löwengrip, träffa ett bolag för eventuellt samarbete/investering,  därefter göra en intervju med Göteborgsposten om min bok som kommer i höst. Det är helt galet att jag får PR på den redan nu. Sista stoppet innan hämtning imorgon blir podden Livshjulet. Intensiv fredag men jag älskar ju det. Det kommer bli en utmaning för mig att, precis som jag skrev ovan, att inte hamna i samma jobbtempo igen. Det är ett beroende att gå och jobba. Jag vet i ärlighetens namn inte hur jag ska ta mig till och hitta en balans. Att det får vara okej att flänga runt på dagarna fram till halv fyra (hämtning) men inte jobba efter läggning?  ‘

Hmm…

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Idag fick jag hem ett bud från MQ Marqet. Två par plagg som satt perfekt. (storlek M)

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nougat-lackade naglar från OPI

odessa-black1(HQ)

Dessa från Flattered hade varit fina till, ska gå till kontoret och plocka ut ett par. Lyxen att vara delägare i ett skomärke.

Vi hörs imorgon!

38

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00