ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Lång men kul dag

/

Nu är jag trött. Jag har filmat sedan i förmiddags och blev klar vid sex. Då åkte barnen, jag och Paul till Lidingös kvarterskrog och åt middag. Efter det var det hem och städa inför morgondagens kampanjplåtning här hemma, nattade vid halv nio och hade ett samtal på Club House 21.15. Samtalet hette ”skrivarliv” – Jag och min medförfattare Rebecka avslöjade att det är vi som jobbar tillsammans. Rebecca heter Rebecka Edgren Alden och är en känd deckarförfattare. Nu har jag varit i gång i tolv timmar så det är dags att sova.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Min favorit-vindjacka från Röhnisch 

Från en scen under inspelningen idag. Jag blev filmad med en drönare medan jag sprang.

Processed with VSCO with 5 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Skål med lilla familjen. Vi firade att filmdagen hade gått bra och att Sally hade tappat sin första tand. Tandfen har precis lagt i en tia i glaset så jag hoppas att hon blir glad imorgon.

Natti!

25

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00