ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Vår tisdag

/

Klockan ringde sju imorse, jag klev upp, väckte barnen och så åt vi gröt till frukost tillsammans, när klockan var åtta så gick jag och gjorde mig inför dagen och sedan lämnade vi Sally på förskolan strax innan nio. Gillis ska gå till skolan på torsdag, då har det gått en vecka sedan han opererade bort halsmandlarna. Efter lämningen kom Rebecka över, vi satte oss och skrev på boken fram till lunch. Vi har ett himla skrivflyt just nu, himla roligt. Jag skriver utkasten, vi bollar och hon renskriver.

Vid tolv åkte Gillis och jag till ett café här på Lidingö för att äta lunch, alltid mysigt att få egentid med ett barn. Nu har jag strax ett e-möte med Bonnier, min blogg ligger på deras plattform. Efter det kommer Sheila hit och ska spela in podden. Sedan blir det barnmys.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

0FA5CFCE-C239-460D-B734-69AB88D79472

Copyright 2021. All rights reserved.

Mysiga inomhusballerinas från Flattered. Du hittar dom här!

Vi hörs imorgon!

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00