ANNONS

Kläder genom tiderna

/

Idag fick mina barn följa med mig till jobbet, jag skulle medverka i Efter Tio med Malou tillsammans med Sheila. Vi skulle prata om vår podd Isabella söker Sheila då det var tema vänskap där. Gillis och Sally tyckte att det var så spännande att få se hur studion såg ut. När det var dags för sändning fick de mumsa på russin och titta på oss utanför i ett rum i 20 minuter. Det gick hur bra som helst. Barnen är så vana att hänga mig på saker, ibland har jag inget val än att ta med dom. Men jag ser faktiskt bara positivt på det, barnen blir sociala varelser .

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det var Sheilas första medverkan i tv, direktsändning dessutom. Hon var helt fantastiskt duktig och sken igenom rutan.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När jag kom hem bytte jag kläder och tog av mig min make up. Så skönt. Efter det har barnen och jag bara varit hemma och myst. Ritat, lekt talang och sett på film. På tal om kläder… Titta här..

3C62E5B4-0C0A-481B-B754-1CC27D6BE79D
6ED4C032-53A7-4A30-94B7-1304747D0DBC

Klick gjorde en ”här är din outfit” med mig för ett tag sedan. Den värsta är ju den med blå kjol. Hur tänkte jag?! Jag försöker, de sista åren att klä mig så klassiskt som det går så att när jag i framtiden får ”det här är din outfit” så ska jag känna att det kändes rätt ändå.

Likadant med min kommande bröllopsklänning (hint hint Paul) får också bli väldigt enkel/klassisk. Eller alltså jag klär mig inte bara så för framtidens bilders skull utan för att jag trivs i det. Jag känner mig helt fel i modeplagg.

9456cc8258bc49819b9d118f46bb1cc1

Här är jag i vår, minus gympadojor. Inte min grej.

Nu ska jag fortsätta pinteresta vår-plagg, kul!

45

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00