ANNONS

Full fart

/

Hej på er!

Idag blir ytterligare ett sådant där tråkigt inlägg för jag har jobbat tolv timmar i streck. Inspelning med Framgångsakademin och sedan filmande med Oslo Skin Lab. Lång dag men det underlättar när man jobbar med proffs.

Såhär såg dagens team ut:

53D9C1FB-1C4B-44C5-9CD5-F4FA835C88E7

Ida från Framgångsakademin, Martin producent, Mikaela make up artist och Art & Sune bakom kameran. Nu har vi spelat in två heldagar, imorgon väntar några timmar till, puh. Men efter filmning och podd imorgon så flyger jag till Åre över helgen. Det ska bli skönt!

Imorgon blir det ett roligare inlägg, kram.

21

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00