ANNONS

Starten på veckan

/

Idag har jag suttit i teamsmöten angående ett projekt jag håller på att starta igång, vad det är får ni veta längre fram med det är super-spännande. Det kan landa i ett nytt företag om allt flyter på som jag har tänkt mig. Sedan gjorde jag gröt till lunch innan jag medverkade i en intervju med Ekonomibyrån.

Processed with VSCO with kp7 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Så smidigt att kunna göra intervjuer hemifrån. Efter det har jag stått framför spegeln och övat på den online kurs för Framgångsakademin som jag ska spela in imorgon och på onsdag. Jag ska göra 12 avsnitt på två dagar så det är en hel del att prestera men jag tycker om utmaningar. Jag är tacksam över att jag är scen/kamera-van. Jag brukar skriva ett manus först, sedan gör jag om det till stödord som jag övar på och efter det så försöker jag köra utan något alls. Bara prata på feeling. Det blir alltid bäst så.

Processed with VSCO with 5 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

När jag var klar med allt övande så gick jag igenom garderoben för att hitta fyra outfits till dagarna. Det är tur att man har en massa klänningar hängandes. Det är bara att ta någon.

Processed with VSCO with 5 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Utöver den blåa och vita så valde jag en svart och en grå. Jag tänkte att det kan vara roligare med variation istället för bara svart som det lätt blir. Nu ska Paul och jag ge oss på en ny rätt innan jag ska sända live på Club house vid åtta. Barnen har åkt till deras pappa och jag får alltid en chock över hur tyst det blir, första dagen ifrån Sally & Gillis är alltid värst. Fy. Hoppas att nu har haft en fin dag. Kram!

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00