ANNONS

Frivillig arbetsmyra

/

Sedan jag kom ut från sjukhuset har jag nog haft 5-6 företagsidéer som jag vill dra igång. Ideér är mitt sista problem, det handlar mest om det är rätt tidpunkt för mig att dra igång en ny bolagsresa eller om det är förtidigt. För mig känns ett års paus jättelänge men enligt Paul är det på gränsen till för kort vilotid. Jag själv vet faktiskt inte, det enda jag vet är att kliar i kroppen efter att bygga upp ett nytt Löwengrip. Det känns kul att få ta med 15 års erfarenhet i bolagsbyggande och applicera det på en ny affärsidé. Jag har en idé som ligger och marinerar just nu. Än så länge känns idéen jättebra men jag måste testatrycka den först, prata med personerna jag behöver ha kontakt med i USA och se om det är möjligt.

När jag väl drar igång ett nytt Löwengrip så måste jag göra det med hälsan i behåll och inte göra för mycket annat samtidigt. Jag har så att så lätt att göra flera saker samtidigt. Just nu poddar jag, sköter mina sociala medier, är engagerad på Club house, skriver på en bok, skriver på min onlinekurs för framgångsakademin, kikar på en investering, småjobbar med bolaget jag vill starta samt testfilmar med en produktionsbolag om en dokumentär om mig – Och då kallar jag denna tid ledig. Jag är fruktansvärt dålig på att ta det lugnt. Ska jag starta ett nytt bolag kommer jag behöva rensa lite.

Varför får man inte ha mer tid i livet?!

Processed with VSCO with j2 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Skjorta Gant, kjol New house, stövlar CC skor

Hur som helst, jag måste hålla lite koll på mig själv så att livet inte blir som förr för då mådde jag inte bra alls. Det blev för mycket, för mycket roligt. Men det är svårt när man är en kreativ själ. Det är skönt att jag lever med Paul, han bromsar fast på rätt sätt.

Jag vet egentligen inte varför jag alltid ska arbetsbelasta mig själv så mycket frivilligt. Jag menar, förut trodde jag att jag sprang från något men nu när jag varit hemma ett år så inser jag verkligen hur mycket jag älskar att vara igång. Det är ju jag. Ja ja, nu ska jag fortsätta med min bok. Halva boken är färdigskriven, så kul!

65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00