Fin under

Idag gjorde jag något väldigt lyxigt för att vara måndag – Jag besökte Birger jarls under för att köpa underkläder. Detta är inget köpt samarbete utan jag blev bara så glad av stunden att jag verkligen tipsa om den butiken. Det är SÅ svårt att hitta fina BH:ar när man är storbystad. Det blev pudriga fina, flera i beige men det är den färgen jag använder mest. Sedan ett sett i svart och ett sett i rött (!).

Visste ni att man kan ha en röd BH under en vit t-shirt? Den syns inte alls.

Copyright 2021. All rights reserved.

Flesta av de ljusa färgerna som jag köpte. Jag köpte från märkena Prima Donna, Aubade Paris, Cosabella, Wacoale och Anita since 1886. En massa märken jag aldrig hade hört talas om.

Copyright 2021. All rights reserved.

Ett vitt sett

Copyright 2021. All rights reserved.

Min favorit-bh

Copyright 2021. All rights reserved.

Och en vacker i spets. Jag trivs bäst i BH:ar som inte har någon vaddering, Jag tycker om när brösten formar BH:n och inte tvärtom. Jag bytte om en till ny bh innan jag lämnade butiken, det gjorde att jag kände mig glad och fin.

Jag var nära på att skriva fri men det är faktiskt lite så man känner i rätt underkläder, inget skaver. Jag är rätt bra på att rensa i underklädeslådan för jag tycker bara om att ha sett eller i alla fall matchande färger. Men nu ska jag ta en vända till och ta bort de bh:ar som är fina men tyvärr inte sköna. Kan man ge bort underkläder?

Efter besöket i butiken träffade jag och Charlotte för att göra en pitch deck . Vi har nämligen spånat på en idé som vi eventuellt skulle vilja starta men i så fall vill vi ta in en delägare och mer kapital. Blir det en fortsättning på denna idé så får ni veta mer senare. Det är så roligt att få testtrycka idéer mot investerare!

Nu ska jag laga mat och hänga med barnen.

Kram.