Hejdå Båstad

Vi har varit ute mycket här, ute och gått 1,5-2 timmar om dagen i soljuset. Jag har under mina senare år haft ett stort behov av naturen. Få komma ut och andas och bli lugn i själen. Ännu större behov blev det när kraschen kom och även tiden efteråt. Miljön är så vacker här i Båstad. Igår gick vi längs stranden.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det var minus elva igår men klär man sig rätt så känner man inte det. Jag brukar ha underställ i ull närmast kroppen sedan överdragsbyxor, tjocktröja en varm jacka. Mina kängor är ifrån vårt bolag Flattered. Efter middagen var vi och drack vin och åt ost med Pauls vän som äger Peppes Bodega här nere. En väldigt driven entreprenör. Båstad är verkligen ett ställe där det hela tiden händer saker (under det varma halvåret), jag ser fram emot att komma hit i sommar. Nu bor vi på hotell Skansen vilket är perfekt för oss, men i sommar om barnen hänger på blir det nog Hotell Riviera, det är väldigt barnvänligt med strand framför.

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul badar men jag sitter och skriver på min i badrock och världens finaste utsikt. Vi bad om late check out vilket är skönt för då kan vi åka hem runt 13-tiden. Jag saknar mina barn så oerhört men vi ses tack och lov imorgon.