ANNONS

Fina människor

/

Idag träffade jag en fantastisk person som heter Andra Farhad, hennes bolag heter Börshajen som många av er säkert känner till. Hon jobbar aktivt för att få fler intresserade av börsen och framför allt att spara. Vi sitter på samma kontorshotell och vi har stött på varandra flera gånger så jag frågade om vi inte kunde ta en kaffe.

96DE375F-863F-4C01-9F02-DE20E601D4C3

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Det är befriande att få träffa andra kvinnliga ”unga” entreprenörer. Vi alla går igenom en liknande resa, har samma utmaningar och samma driv att vilja lösa allt. Ibland kan det vara skönt att båda få andas ut hos varandra men också få ösa ut allt kul man håller på med och verkligen få möta en person som blir glad för ens skull.

Processed with VSCO with 4 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

En annan person som verkligen blir glad för min skull när livet blomstrar är denna människa. Marisol och jag sågs på PA & Co för middag. Jag blev så upprymd av dessa två människor så jag kände mig lycklig hela vägen hem i taxin. Tänk vad andras energi påverkar oss. Nu ska jag svara på min mail som har blivit aktiv igen efter ett år av lugn och ro. Imorgon ska jag och Paul till Båstad, det blir mysigt.

Det blev ett kort inlägg ikväll. Mer kommer imorgon 🙂

Kram.

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00