Få ur sig allt

Jag har i princip tillbringat hela min dag i soffan. Jag läste ut boken jag påbörjade igår och efter det har jag suttit med min bok. Jag har hunnit med att läsa ett antal sagor för barnen också och sett en film tillsammans med dom. Mysig lördag. Jag orkar inte skriva kronologiskt så jag hoppar in där jag får feeling. Det kan vara en scen från allt dejtande i Schweiz då jag flängde fram och tillbaka till Zurich på grund av att jag läste på distans men åkte dit för att tenta av. Det kan handla om dagarna som utspelar sig när Expressens löpsedel kommer ut, vad som egentligen hände på alla internationella galor eller som det jag skriver om nu, ett övergrepp som skedde för fyra år sedan. ‘

Tungt men skönt att få ur sig.

Copyright 2021. All rights reserved.

Stickad tröja från chiquelle. BH fri dag samt tights. I början när jag träffade Paul vågade jag inte gå utan BH med honom för jag tyckte att det dinglade så mycket. Men nu är jag bekväm med det också.

För övrigt är det en sjuk sak att man ska behöva skämmas för stora bröst som inte sitter uppe som bollar. Nu har jag programmerat om hjärnan och tycker att det är fint. Ikväll ska vi göra egen pizza, det ser jag fram emot!

Kram på er.