ANNONS

Vän sökes:

/

Det var flera år sedan jag hade ett sådant här inlägg så nu är det dags igen. Jag berättade just i mitt förra inlägg att jag hade hittat en ny vän och nu är det er tur. Kanske vill du dra vagn med en också nybliven mamma i vår, kanske har du precis flyttat till en ny stad, kanske har du precis lämnat en relation och känner dig ensam. Många av oss känner oss väldigt ensamma och behöver just fler vänner.

Det är superenkelt, skriv som en kontaktannons, vem du är, vad du gillar att göra, var du bor etc. Ju mer detaljerat desto bättre. Släng iväg din email eller kanske din instagram och vänta på svar. Förra gången var det flera av er som faktiskt hittade en ny bästa vän. Så roligt!

Processed with VSCO with ih5 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Så klura på kontaktannonsen och skicka in:- )

161

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00