ANNONS
Integritet på Tailsweep

Misstag på Coop…

/

Gud det hände en sådan pinsam sak nyss. Paul och jag var på Coop och handlade fredagsmiddag. Vi gick runt rätt länge och drog kundvagnen, köpte chark och goda juicer. I slutet skulle vi hämta choklad så vi lämnade korgen ett ögonblick, jag gick till kassan och Paul kom efter med vagnen. Vi började lasta upp och jag frågade Paul varför han har köpt havremjölk, jag tycker ju om vanlig laktosfri mjölk mest.  Sedan tog det några sekunder innan Paul utbrast ”det här är ju inte vår korg”. Jag tog korgen, sprang iväg till vår korg som stod lite längre bort och lämnade korgen som var fel där. Jag håller tummarna att korg-ägaren inte hann sakna sin handling.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi laddade ut upp med fredags-choklad

Copyright 2021. All rights reserved.

Annars då? Jo jag har suttit i fem teamsmöten idag. Jag har nämligen fått hjälp från en rekryteringsfirma att hitta en säljare till mig. Jag hörde av mig till dem i måndags och idag hittade vi en person som jag signerar med på måndag. Otroligt roligt. Att jobba med teams eller zoom är så smidigt, varför ska man ens träffa folk i jobbet igen?! Eller jo det är ju trevligt men vad bra det fungerar.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är SÅ stökigt hemma, men som tur så ser man inte det hehe. Det blev så dåligt ljus så jag hittade min ring light. Mellan mötena hann vi handla och äta sushi till lunch. Det har varit min och Pauls fredag. Eller jag hade ett telefonsamtal med den tv-kanal som vill att jag ska ställa upp i en dokumentär om mig själv och prata om mitt fall. Det är min andra förfrågan från ett produktionsbolag som vill dokumentera mitt liv. Jag har även fått för frågan att filmatisera mitt liv i en spelfilm med skådespelare. Någon gång kommer den riktiga storyn att berättas men jag vet inte med vem.

Det är så oerhört nära inpå så det måste kännas rätt. Jag ska klura i helgen.

Det är en märklig känsla när kanaler vill göra en dokumentär om mig. På ett sätt känns det såklart smickrande. Men en del av mig känner att det är kvittot på att mitt liv har varit så extremt åt alla håll. Det är sorgligt. Alltifrån mycket sorg till att jag spelat en karaktär. I ena produktionen så behöver jag inte ens vara med själv, bara röster om mitt liv – Då blir jag en karaktär igen. Jag vill bara vara jag och att folk ska förstå vem jag är på riktigt. Jag hoppas att boken ger en bättre och en mer sann bild.

Nu ska jag göra ett ryck och städa undan här hemma och skapa en fredagsfeeling. Det är faktiskt inte lika mysigt att ha fredag när inte barnen är här men man får göra det bästa utav det. En av er tipsade om att en ny säsongen av Vikings var släppt så nu kikar vi på den. Stort tack!

38

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00