ANNONS

Jag avancerar…

/

Ni vet ju att jag kämpar med min matlagning. Från att ha gått från att endast ha kokat ägg i princip (nja nästan i alla fall) till att faktiskt nästan tycka att det är kul. Igår fick jag feeling och gjorde en currykyckling utan recept!!

8D4D8122-E4FE-4B4B-B98C-578C6B633C74

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

OM det är någon som undrar vad det är i denna rätt (jag är helt fel person att ta efter men jag kommer ändå att få frågan) så stekte jag en spetspaprika och en gul lök tillsammans. Efter det tog jag bort de och stekte på kyckling. Sedan i med grönsakerna, en deciliter creme fraiche, en deciliter matlagningsgrädde och två matskedar curry. Sedan mosade jag ner en banan, det blev SÅ gott. Det låter kanske pinsamt men jag är faktiskt stolt över mig själv. Till det serverade jag fullkornsris och en enkel sallad med spenat och ruccola.

Idag vaknade jag av mig själv halv sex. Istället för att ligga och dra mig i tusen tankar så gick jag upp och skrev på boken. Efter det tog jag en promenad så jag var tillbaka vid nio och kände mig ”färdig” med det viktiga för dagen. Vid lunchtid så träffade jag upp Viktor och vi spånade på en ny sak som jag ska börja med …

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Ser ni hur tjockt mitt hår har blivit? Nu har jag inget löshår i men det ser ändå ut som ”vanligt”. Jag har en topp från Filippa K, kjol från New House och skor från CC Skor. Det är nämligen en sak som jag liksom har missat men som är dags för mig att starta (och nej jag kommer inte börja att dansa i tiktok, jag lovar). Jag säger ingenting än men ni kan säkert gissa :- )

Förresten, vad roligt det var att ha frågestund igår. Det får bli fler sådana så att jag kan svara på fler frågor. Jag får många frågor om min familj och jag hoppas att ni förstår att jag inte vill svara på dom. Det är tufft som det är <3

46

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00