ANNONS

Hormonell dag

/

Idag har jag haft en bästis-dag vilket verkligen har behövts för jag har känt mig så ledsen och trött. Egentligen har jag inte haft en anledning att vara det men ibland är ju livet så bara. När livet känns tungt försöker jag alltid att tänka tacksamhetstankar, det hjälper. Jag landar alltid i att barnen är friska och att vi har tak över huvudet, det är allt som betyder något. Innan jag hämtade barnen la jag mig på soffan och körde en kvart guidad meditation.

Det hjälpte lite.

En annan bra tanke som är mer praktisk  är att ”allt som skaver är en möjlighet”. Alltså att allt i livet som inte är hundra är faktiskt en möjlighet att göra det bättre. Allt går ju inte att ändra men oftast har man några saker i livet som faktiskt går att förbättra.

Processed with VSCO with ka1 preset

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Världens bästa vän

8D092038-98EA-4827-BBD6-FEA1CE2E8FA0

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Vi besökte Mildh Press och kikade vårfina plagg. Det är alltid svårt att hålla en fasad när man egentligen vill hem och deppa. Alltid när jag är ledsen så känner jag mig alltid superful också. Är det inte typiskt? Idag kändes kläderna fula och att de satt dåligt. Egentligen vet jag ju att det bara är hjärnspöken men det är tufft ändå. MEN dagen vände efter att jag hade hämtat barnen och vi kom hem och började laga tacos tillsammans. Det måste vara betingat i hjärnan att fredagar och tacos gör en lycklig. Nu ska jag krypa ner i soffan med barnen och se på en film. Jag är glad över att det är helg imorgon och att vi har noll planer. Det enda som står på önskelistan är snowracer-åkning.

Tack för era peppiga kommentarer, det lyfter alltid! Jag försöker svara på det mesta <3

53

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00