ANNONS

Sova i egen säng

/

Direkt när barnen kom hem idag så sprang de upp till sina rum. Sally plockade fram tejp och målarfärg och Gillis en liten robot som han fick i julklapp. Sally och Gillis älskar sina rum vilket gör mig så glad. Huset känns så mycket större när övervåningen används mer. Mitt hus har tre våningar. Det vanliga planet där kök, matrum, tv-rum, gästoa och kontor är. Övre planet har ett till vardagsrum, tre sovrum och ett större badrum. Källarplanet har ett gästrum, vinförråd, större hall till all förvaring, dörr ut till poolen samt tvättstuga. Jag tycker så mycket om mitt hem. Betydligt mer än mitt förra enorma hus.

Jag älskar att kunna sitta i matrummet och se det mesta på nerevåningen. Det gör hemmet så mysigt. Det som är mindre bra är att det bara är ett badrum, men än så länge krockar det inte. Paul är en morgonduschare, jag är en kvällsduschare och barnen badar. På vardagarna går jag alltid upp en timma tidigare än alla och gör ordning mig. Jag tycker att det är så skönt med den egna tiden.

A63FF078-DEA8-4986-844B-2315FFEA3325

Copyright 2020. All rights reserved.

Min barn har aldrig sovit en enda hel natt i deras sängar sedan de föddes. De har alltid kommit över mitt i natten. Jag och O pratade om det förut och vi sa det att de nog har att göra med att vi är skilda så när barnen väl är hos en vill man gärna ha barnen i sängen. Så har det varit för oss i alla fall.  Men nu har vi alla fall bestämt att de ska sova i sin egen säng. De är ändå 7 och 5 år. Planen är att alltid gå tillbaka till deras egna sängar när de vaknar mitt i natten och natta om. Det kommer nog krävas att man gör så några gånger per natt (minnen från bebistiden, gah) men det får det vara värt.

BE4EA7D4-EEFE-4AA7-8013-7B537DE008F9

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter nyårsafton kommer en elektriker hit som ska dra alla sladdar, göra nya elkontakter och ordna med Gillis tv. Mitt rum ska även målas så ni får följa den processen senare :- )

AF0816E8-DAAA-4C95-9DBF-7D1C5E1A6A1A

Copyright 2020. All rights reserved.

Så fort ett rum blir fint blir ett annat kaosigt. Allt flyttas liksom runt i huset tills man bestämmer sig för att rensa (vilket jag har blivit så bra på!). Jag kommer att be barnen plocka det som de vill ha kvar och sänka bort resten. Det finns en superbra app som heter Tip tap där man kan be någon komma och hämta allt. Alltid bra när möbler får nya ägare.

17CBD35E-F73D-4C75-96BA-6906ECC135CF

Copyright 2020. All rights reserved.

Gillis kom ner med sin robot och så har vi byggt på den tillsammans. Eller tillsammans och tillsammans, han tröttnade efter en stund så jag har byggt resten:

A1ED51D2-6419-4BDD-8E99-25547F0A9F87

Copyright 2020. All rights reserved.

Alltid lär man sig något, nu har jag lärt mig att koppla ihop små kablar! Insekten knatade runt på bordet efteråt. Nu ser barnen på Klassen på SVT och jag ska göra räkningar och sånt. Imorgon gästar jag nyhetsmorgon på TV4 klockan 10.15. Hoppas ni vill titta!

66

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00