ANNONS

Julklappar och juldagen

/

Igår var det julafton och vår julafton blev väldigt mysig. Varken jag eller barnen kunde sova under natten så vi låg vakna flera gånger tillsammans och pratade om vad tomten befann sig just då. Vi väckte Paul vid åtta och då stod frukosten framme, vi åt risgrynsgröt och Gillis fick mandeln i sin så han fick börja öppna paket. Hans favoritpresent var ett schackspel och en tröja från Gant. Det har blivit väldigt populärt i hans klass så jag tänkte att han också kunde få en. Hur vidare jag ska ta ställning till märkeskläder får bli senare.

Sallys favoritpresent var en rosa morgonrock och nagellack. Hon fick färger som jag inte använder men som hon tycker är fina, bland annat gult och ljusblått. Vid lunch drog barnen på sig finkläderna, borstade håret och åkte till sin pappa. Jag åkte hem och bytte om..

C13C6705-DF6F-425F-810E-262F135E5A47

Copyright 2020. All rights reserved.

Och tog på mig dessa skor som jag tycker känns så juliga. Det är två rosetter längst fram i sammet. Efter det åkte vi till Pauls bror som också bor på Lidingö, där samlades hans familj utomhus med värmelampor.

Det blev väldigt mysigt. Och ni som undrar nu, ja jag bar högklackade barfota utomhus men jag ville så gärna ha klackar och jag fryser ändå aldrig om bena. Dessutom är min kappa varm.

Så helt enkelt, jag klarade mig utmärkt :- )

När Paul och jag kom hem så dukade jag fram all julmiddag till oss, det var exakt samma som vi åt till lunch men det hör liksom julen till. Sedan öppnade vi våra julklappar.

F58E7F62-858A-49EE-8AEC-42293A5D4DF1

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag fick dessa vackra örhängen från George Jensen, ett brunt mysigt kashmirsett och en väldigt fin ljusstake. Han prickade in allt jag tyckte om. Smycken, mysplagg och ljus. Av mig fick han en kamera som han kan filma med under vattnet och en skaljacka. Jag brukar inte tycka om julafton men i år blev den väldigt bra vilket jag är tacksam över. Relationer som fungerar, kärlek och lugn och ro.

762AB14F-591E-481F-A2B3-E6A24F9A2A96

PAUL SUNDVIK

Idag när Paul och jag vaknade så var det en massa snö på marken. Vi åt havregrynsgröt till frukost, såg ett avsnitt av Bron (jag ser om allt igen! Det har gått några år) och sedan drog vi på oss varma kläder. Både jacka och byxor är ifrån Norrsken. Jag har mina vandringskängor på mig som jag köpte tidigare i år när jag skulle vandra i Abisko men det blev aldrig av på grund av Corona. Nästa år blir det ett nytt försök. Vi gick i säkert två timmar, otroligt skönt.

Nu väntar en barnfri helg (jag ska passa på att träna) och sedan kommer barnen hit på måndag och är här resten av mellandagarna. De fick varsin snowracer i julklapp så jag hoppas att vi får användning av dom. Jag får se hur länge jag behåller julpyntet här hemma men jag skulle gissa på att allt är borta innan nyårsafton om jag känner mig själv rätt. När ska man egentligen ta bort allt? Jag har njutit av julpyntet sedan sista veckan i november så jag känner att jag har fått min (fantastiska) dos av jul.

Det var allt från mig idag, stor kram.

Nej just det! Den 29e december är jag med i TV4 nyhetsmorgon och blir intervjuad. Slå på tv:en runt 10 om ni vill titta :- ) 

48
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00