ANNONS
Integritet på Tailsweep

Årsmålen

/

Fjärde advent! Varför har jag alltid trott att fjärde advent och julafton är samma dag? Jag måste ha tänkt lite tokigt för advent är ju alltid söndagar. Hur som helst så har vi haft en hurtig advent och varit ute mest, men sedan kompenserades det med ett glöggmys med Marisol som kom över. Jag tycker vinglöggen smakar för starkt och alkoholfri för mycket saft så jag körde hälften hälften, blev perfekt.

Copyright 2020. All rights reserved.

När jag inte bär mina kappor så lever jag i denna jacka från Norrsken. Den väger ingenting och är supervarm. För att fira fjärde advent blev det ett rött diadem. Sally fick ett likadant.

Copyright 2020. All rights reserved.

Påväg till parken (Gillis på min andra sida).

Att barnen och Paul har funnit varandra kan toppa årets bra-lista. Jag har knappt tänkt på hur bra det fungerar men det var kärlek vid första ögonkastet från bådas håll. Paul leker väldigt mycket med dom, köper små presenter och hittar på sagor. Jag tror att barnen gillar hans energi och att han alltid är pigg.

När Marisol kom över gick vi genom de mål jag satte upp i början av året:

  1. Hitta en fin och stabil relation (check <3 !)
  2. Hitta en inre trygghet och lära känna mig själv. Här kom jag faktiskt väldigt långt i år, tack vare kraschen och sen lugnet.
  3. Köpa ett andra-boende-utomlands. Nä det har ju som förstått inte gått att göra. Jag vill inte längre bo utomlands på halvtid, men jag vill ha ett till boende att kunna åka iväg till när det går. En lägenhet i Schweiz eller Frankrike är Pauls och min plan.
  4. Känna mig fin och sund. Denna är alltid utmanande, jag känner nog mig fin de flesta dagar men visst har jag dippar då jag tittar på mig själv i spegeln och undrar hur Paul kan vara tillsammans med mig. Men jag påminner alltid mig själv att det är hjärnspöken. Oavsett så har dessa depp-dagar blivit färre i år. Ändå så har jag gått osminkad säkert halva året och varit mer ”ledig” i min look. Kanske är det just svaret, det naturliga är det fina.

Det var faktiskt inte fler mål än så. Det har nog aldrig hänt tidigare att listan är så kort och framför allt personlig. Det här året har gjort mig gott. Nu ska barnen bada och jag ska efter att de har somnat, göra en jul-läsningsbeställning. Tyvärr finns det inga böcker jag riktigt längtar efter men något ska jag hitta.

Dessa två blir det i alla fall:

Vi hörs imorgon! Kram.

28

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00