Trotsa det gråa

Barnen har gått på julledighet och har varit hemma idag. För något år sedan hade jag tyckt att det var jättejobbigt att ha två barn hemma när jag behövde skriva på en bok. Det hade absolut inte gått. Då hade jag behövt vara med mer barnen för att de inte skulle ryka ihop. Men nu klarar sig barna själva. De sätter på en film, hämtar en smörgås eller tar fram ett spel. Det är en otroligt frihet när jag har en deadline.

Vi har inte gjort så mycket mer idag än att ha tagit en Pokémon-promenad, skrivit på bok och haft en vän över på en kaffe. Det är verkligen inget roligt väder att vara ute i men man får bara dra sig ut och trotsa det gråa. Jag berättade för barnen hur viktigt det är att få dagsljus just nu. Så nu ska vi ha en utmaningen där vi är ute vid tolv varje dag under hela jullovet.

Copyright 2020. All rights reserved.

Tydligen är dessa jeans inne nu, de ska vara kortare och raka – typ mom jeans?.

Jag vet inte riktigt om jag tycker om de korta jeansen. Men jag gillar att de är höga i midjan i alla fall. Jeansen idag är betydligt skönare än när jag var yngre. Då skulle de vara så tajta och låga i midjan att jag fick röda märken på höfterna. Jeansen var ”rätt” när man behövde ligga ner på butiksgolvet och liksom tvångsklämma på dom. ”Jeansen kommer att töja sig en storlek”. Men de gjorde ju aldrig det? Hur som helst, jag är ingen jeans-typ. Bara på helgerna.

Copyright 2020. All rights reserved.

Sally valde sin lilla springcykel framför sin vanliga. Till middag blev det hamburgare och en sallad. Imorgon väntar fredagstacos. Jag tycker typ att det är middagarna som man mest ser fram emot dessa Corona-dagar.

Vi hörs imorgon, kram!