ANNONS
Integritet på Tailsweep

Pärleros och julklappar

/

Imorse hade jag ett möte med Alexander Pärleros med team, Alexander driver Framgångspodden sedan många år tillbaka. Han har nu startat Framgångsakademin där jag ska medverka i februari. Det innebär att jag ska göra en online-kurs på två timmar om entreprenörskap. Jag tänker att jag ska prata om Idé till Verklighet. Hur man startar företag, hur man bygger bolag, vad som krävs för att växa, vad man gör när det inte går som man vill och hur man ska mentalt förbereda sig för att våga igen. Det ska bli väldigt roligt att få sätta mig och skriva mitt kursinnehåll till mina två timmar.

8471985A-7E57-40DF-B591-C7E76121214D

Om ni har några specifika saker/frågor ni vill att jag ska ta med i min online-kurs så är det bara att skriva i kommentarsfältet.

AD5E4EC3-9DB5-4C9E-AA72-608EDDF366DF

Som många kommenterar så går jag ofta barbent på vintern. Jag avskyr strumpbyxor så jag går hellre utan. Dock är jag bara klädd såhär med kjol och klackar under dagarna när jag jobbar inne i stan, då är jag ändå knappt ute. Jag brukar hinna hem och byta om till tjock jacka och vinterboots innan jag ska hämta barnen.

Utöver det har jag jobbat med boken och beställt hem några fler julklappar. Jag är faktiskt helt klar till alla nu vilket är så skönt. Barnen får mycket pyssel och spel. Gillis får bland annat en vetenskapslåda, ett schackspel, kläder, hur man bygger en liten robot och spelat Diamanten som jag älskade som barn. Sally får fler pennor, papper och målarfärg, ett barn-frisörkit för hon älskar att leka frisör, böcker för att komma igång med läsningen, pärlorpyssel, slime-kit och kläder. Sedan får de varsin snowracer. Det blir hur bra som helst.

Pauls presenter var lite mer kluriga men jag hittade två saker som jag tror att han blir glad över. Han frågade mig vad jag önskar mig och det är örhängen och myskläder. Jag har fått en grej för örhängen så jag önskar mig gärna fler. Nu ska jag komplettera gårdagens handling med ingredienser till tacos samt köpa marabou och smågodis innan jag hämtar barnen. De brukar hänga med mig till butiken men det är alltid så mycket folk på fredagskvällar så jag tänkte passa på att hinna iväg innan. Imorgon väntar glögg och pepparkaksbak hos Sheila och Rasmus, annars är helgen obokad. Mysigt med barnhäng.

Hoppas att ni får en fin fredagskväll. Stor kram.

60
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00