ANNONS

Från dagis till bröllop

/

Det blev ännu en mysig morgon framför julkalendern imorse. Har ni sett den? Jag tycker att den verkar superbra. Äntligen är det lite jultema i serien. Barnen åt tunnbröd med ost i och jag åt havregrynsgröt framför tv:n. Det får vara okej så just nu. Sally höll på att byta om i evigheter så det blev stressigt iväg. Gillis börjar skolan halv nio och vi bor fem minuter ifrån med bil så vi åkte strax innan, han hann! Sally förskola ligger bredvid så vi gick dit sen. Hon skulle prompt ha med sig tiger dit.

Processed with VSCO with al3 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Trångt på hyllan

75FBEBBA-BFAD-498E-A6E5-2FB1789C1792

När jag hade lämnat båda barnen svängde jag förbi affären och köpte nybakade lussebullar, Rebecka – min medförfattare skulle nämligen komma hit. Vi satt och skrev tills nu. Om ett år kommer boken ISABELLA ut. Vi måste vara klara med boken till april/maj. Sedan tar det tid med korrläsning, införsäljning och tryckeri. Förlaget Bazar har verkligen satsat på min bok vilket känns väldigt kul.

9780008155629_200x_adele_e-bok

Jag har den här omslagstanken med det svartvita och namnet på sidan. Något liknande i alla fall.

Skärmavbild 2020-12-02 kl. 12.08.11

Till något helt annat. Så här såg jag ut igår. Jag har så mycket kläder från mina år som jag hade en stylist. Den här kjolen hittade jag i garderoben, från Ivy&Oak. Den är klassisk men också power tycker jag. Folk tycker ibland att jag klär mig tantigt men jag har alltid älskat den klassiska stilen. Skjorta och jeans eller vackra längre kjolar. Jag tänker alltid att om jag skulle se mig själv på bild om trettio år ska jag tänka att outfiten ändå höll. Skulle jag gifta mig idag så hade jag tänkt samma sak.

Typ så här skulle klänningen se ut:

99143_FB_D_Charlie_Justin-Alexander-Signature

Men bröllop är inte något som är aktuellt, än… :- ). Sist jag gifte mig var jag ju i vecka 30. Det är faktiskt inte att rekommendera såhär i efterhand. Jag var varm, svullen, trött och hade inte alls lust med en fest. Men jag ville gärna gifta mig innan Gillis skulle komma.

33E1A821-F64D-4C6C-A419-32FDC67DEE8C

Tillbaka till dagen igår. Jag åt lunch med en superduktig entreprenör, nämligen René Voltaire. Ni har säkert sett hennes produkter i en mataffären. Hon driver en restaurang också som heter Pepstop, där serverar hon bara vegansk mat. Jag har varit stammis där i många år. Ligger på Riddargatan. Vi pratade om motgångar och hur man hittar nya mål. Hon påminde mig om något som jag redan vet egentligen .. ”skriv skriv skriv, skriv ner allt du kommer på. Skriv ner vad du tycker är roligt för eller senare kommer du på något”. Tänk att det är sådant jag alltid har sagt till andra och nu behöver jag själv höra det.

Skärmavbild 2020-12-02 kl. 12.18.00

Till något mer ytligt. Jag bytte färg på lacket igår. Från rött till nougat, Tickle my France y heter den från OPI. Jag tänkte ha den innan jag byter till rött igen innan jul. Efter nyår blir det ofta färgen Bubblebath från OPI. Den är precis sådär ljusrosa fräsch som jag vill ha det när jag börjar det nya året. Som sagt.. Jag är en naturlig ambassadör för märket.

Dock är detta inte sponsrat, bara målat av Justina som gör mina naglar varannan vecka.

Nu ska jag ta en promenad, ber om ursäkt för ett spretigt inlägg. Men så blir det ibland.

Vi hörs imorgon! Kram.

54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00