ANNONS

Bästa OPI

/

I samarbete med OPI

När jag fick frågan från OPI om jag ville göra en kampanj med dom blev jag så glad. Jag har använt i deras lack utan uppehåll i 13 års tid. För mig är det jätteviktigt att ha fina händer. Det kommer ifrån min mamma som ofta satt och målade naglarna hemma i köket. Långa röda naglar. Precis som mamma satt jag där som barn bredvid och försökte måla mina egna lika fint, dock med ljusblått som var min stora favorit som barn. Sedan dess kan jag inte minnas att jag någonsin inte haft lack på naglarna.

Processed with VSCO with a6 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

F6D830D5-F886-4BE8-87B7-74734A45D15E

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Färgen Big Apple red 

Mina naglar är nästan alltid röda. Jag tycker att det signalerar kvinnlig power. Nyansen Thrill of Brazil har varit min standardfärg i flera år. Nu på senare tid har Big Apple Red blivit en ny favorit. Den är lite lite ljusare röd än Thrill of Brazil. Röda nyanser är svårt, ibland kan de gå åt det blåa hållet vilket inte är så fint. Men OPI är bäst på nyanser och framför allt röda lack.

DC175B59-CAA8-456F-A938-7FDDB55BBBBB

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Färgen Big Apple Red i förpackningen & på mig. Finns även i Infinite shine.

OPI har två olika typer av lack, den klassiska Nail Lacquer som ni ser på bilderna. Samt så har OPI en annan serie som heter Infinite Shine, den är lite lyxigare och har en gelliknande finish. I norden släpper OPI tre kollektioner per år. En vår, en höst och en holiday. Dessa kollektioner kommer i båda varianterna.

Skillnaden på typerna ovan är:

Nail Lacquer
Svart kork
Upp till 7 dagars hållbarhet
Används tillsammans med OPI natural Nail Base Coat och OPI Top Coat eller med OPI Start to Finish som är baslack och topplack i ett.

Infinite Shine
Silver kork
Upp till 11 dagars hållbarhet och en gel liknande finish
Används tillsammans med OPI Primer och OPI Gloss.

5AA2FE42-CD67-420F-B050-D193B0F848D6

Big Apple Red, Thrill of Brazil och Red hot rio

Mina favoriter är de två första. Jag skulle säga att Big Apple red är perfekt för jul och Thrill of Brazil är ett lack jag använder året runt. Jag slår verkligen ett slag för ett rött lack inför jul. På alla bilder nedan har jag Big Apple Red i Nail Lacquer. Testa!

I samarbete med OPI

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00