ANNONS

Antikroppar, check

/

Jag gjorde ett test igår för att se om jag hade antikroppar eller inte. Jag har inte varit dålig men jag var nyfiken på om jag skulle vara immun eller inte. Jag gick till en privat mottagning där man får svar på en kvart. Det visade sig att jag hade antikroppar så nu är jag skyddad runt sex månader.

Det känns jätteskönt, puh.

Processed with VSCO with au1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Alltid matcha lack med matta.

D9686007-7E0F-4817-B172-41952CFFD31C

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag har jag poddat med Sheila. Vi pratade om existentiell ångest. Hur man ska tänka när man inte förstår syftet med livet. Vad man göra när man inte vet varför man kliver upp på morgonen. Eller vad man gör när man känner att man är på fel plats i livet. Det blev ett bra avsnitt tycker jag.

Processed with VSCO with 6 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det är alltid lika mysigt att få träffa Sheila på dagarna, nu sitter vi alla på Helio kontorshotell på Grev Turegatan. Sheila jobbar med sitt About Yoga, Paul tar fram sina foton till tavlor och lanserar sin e-handel snart och jag kommer hit några timmar och skriver på boken 2-3 dagar i veckan.

Vi (jag och journalisten som jag jobbar med) skriver boken lite annorlunda än vad jag är van med. Istället för att skriva biografin ”jag föddes den 21 oktober…” så bygger vi scener och utgår från dom. Vi tar alltså en ”scen” från livet och så skriver hon ut den skönlitterärt. Mitt jobb är att ta fram alla scener som jag kan berätta om när vi ses. Hittills har jag skapat elva scener ur mitt liv som vi håller på att få ner i bokform och dagen idag kommer att gå ut på att fylla ut de befintliga. Nästa vecka har jag ett möte med förlaget och den PR byrå vi kommer att jobba med när boken lanseras nästa år. Det är mycket planering redan nu, vi för satsar på en stor lansering. Det känns roligt och stort.

Vad ska jag hitta på mer idag? Jo jag har påbörjat ett hemmaprojekt för att underhålla mig själv. Jag har beställt möbler till kontorsrummet, jag ska välja målarfärg till mitt sovrum (allt är så vitt) och så har jag tagit in en inredare till barnrummen. Mycket går att göra online med hemma vilket är toppen. Mäta och beställa möbler. Men däremot behöver jag en person som skissar upp hur rummet ska se ut, jag har noll ideér till deras små rum. Barnrum är svåra helt enkelt. Sally vill ha ett riktigt pysselrum och Gillis vill ha ett ”tonårsrum” (redan!) anpassat till hans tv-spelande. Det får bli så helt enkelt.

Jag får visa upp hur det blev senare.  På söndag kommer förresten vår gran hem, jag beställde den på nätet. Som det ska pyntas!

Nu ska jag äta lunch och sätta mig med boken.

Kram på er!

104

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00