ANNONS

Löwengrip och antikroppar

/

Måndag idag! Jag började veckan med att möta upp Rebecka från Löwengrip för att spela in ett antal sekvenser till diverse kampanjer i jul. Efter det har jag satt mig på det kontorshotell som både Paul, Sheila sitter på (väldigt roligt att sitta med mina två närmsta i livet). Jag ska fortsätta med boken och skriva ner ideér till vår podd imorgon.

Vi fick en jättefin respons på poddavsnittet vi släppte i söndags. Vi pratade om skilsmässa. Hur det var mitt livs tuffaste beslut, hur det fortfarande värker i hjärtat trots att vi gick skilda vägar i början av 2017 men samtidigt den glädjen jag kände efter att jag hade lämnat. Jag har aldrig varit med om något så dubbelt känslomässigt. Men som jag skrev ovan så kan det fortfarande smärta till och det beror på att jag påminns om skilsmässan varje gång barnen kommer och går vid lämningarna/hämtningarna. Jag tror nog att det alltid kommer att vara så. Det jag är tacksam över är hur bra det blivit med barnen.

Jag fick frågan om jag tycker att det är jobbigt att barnen har en ny ”bonusmamma”. Jag har aldrig känt så. Inte ens en gnutta. Jag litar fullständigt på att min examen har valt en sund person att leva med. Jag kommer alltid att vara deras mamma och får barnen en väldigt nära relation med deras bonusmamma kommer jag bara att bli glad.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

I samarbete med Löwengrip: 

Löwengrips har en Black Week! De har ett fantastiskt erbjudande. Under perioden 23-30/11 får alla som shoppar för minst 500kr på Lowengrip.com ett ljuvligt Instant Glow kit: Cleansing Foam, Serum Drops och Day Mask. Alla tre produkter måste läggas till manuellt. Shoppa här.

Resten av måndagen är väldigt lugn. Jag ska testa för mig antikroppar det är väl det. Sedan tänkte jag åka hem, handla och titta på The Crown. Paul jobbar betydligt mer än vad jag gör (han gör tavlor av allt han har fotat i somras och så ska hans e-handel lanseras innan jul så det är rätt bråttom med allt). Jag är inte van att gå hemma själv och ”vänta” på att han ska komma hem. Jag måste liksom ställa om mentalt och inte se tiden som att vänta utan att jag har mina dagar och sedan ses vi på kvällen.

Vi hörs senare idag eller imorgon. Kram!

66
222

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00