ANNONS

Pepparkakor och skilsmässa

/

Vi hade en mysig lördag igår.

När Sally var på gymnastiken åkte jag iväg och handlade tråkiga saker såsom tvättmedel, diskprylar etc men jag handlade också pepparkaksdeg! Så när vi alla var hemma drog vi på julmusik, kavlade ut degen och gjorde det finaste vi kunde. Jag var imponerad över att barnen satt koncentrerade under en sådan lång tid, tillslut tyckte till och med jag att degen aldrig tog slut.

Allt åkte in i ugnen och när vi skulle dekorera pepparkakorna hade barn nummer 1 stuckit upp till sitt rum för att spela tv-spel. Men barn nummer 2 stannade glatt kvar och ville gå loss med glasyren.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Det är inte många plagg som har hängt med mig i 10 års tid men av alla plagg som finns har just dessa tights gjort det. Om inte längre till och med. Två graviditeter klarade dom också galant. Min stickade tröja till är desto nyare, från Nathalie Schutermans egna kollektion.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Kavla ut och välja figur. I slutet brast mitt tålamod i smyg och jag sa åt barnen ”nu tar vi de stora figurerna” för att allt skulle gå snabbare….

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nygräddat!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Mitt större bidrag igår. Det är märkligt det där hur mycket man kunde älskade glasyren som barn, då maxade jag varenda pepparkaka. Idag skulle jag få en sockerchock efter en tugga. På kvällen var vi så mätta efter alla pepparkakor att vi åt smörgåsar med korv till middag och såg på Stålmannen.

Alla somnade i soffan.

Idag är det finare väder så vi ska ta oss ut efter frukost. Där vi bor finns det tre parker inom gångsavstånd så vi brukar gå förbi allihopa. Jag är dålig på att leka i parken, jag var bättre på det när de var yngre men nu så underhåller dom varandra. Jag brukar klä mig varmt och sätta mig på bänken och njuta av att vara ute (ingen mobil framme).

Hoppas att ni får en bra söndag. Kram.

Just det! Missa inte nya avsnittet av Isabella Söker Sheila, jag berättar om skilsmässan för fyra år sedan och försöker ge råd så gott jag kan till er som är där. Fruktansvärt men ibland så går det inte mer. Ni hittar avsnittet på Spotify eller i poddappen. 

40

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00