ANNONS

Fuldans

/

Igår var en väldigt rolig dag för vi spelade in och filmade till två av mina nya stora ambassadörsskap. Det ena är för det tyska märket Und Gretel som ni såg igår samt så är den andra OPI, nagellacken. Jag har alltid brytt mig om att ha fina händer så samarbetet med OPI känns så naturligt. Det känns stort att få representera båda märkena i Sverige. Utöver det så är det ju Löwengrip som jag kommer att representera några år framöver. Det blir en riktig beautyvärld, hår & hud med Löwengrip, smink med Und Gretel samt nackellack. Jippie!

Ni kommer att få veta mer om allt senare.

F7F350A1-CAF0-4CF8-95ED-EFE2E1D597FA

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dagen var i alla fall väldigt rolig. Stella är en jätteduktig fotograf och Mikaela har sminkat mig i flera år. Mikaela och Emelie turades om med mitt smink eftersom jag hade hjälp med make up varje morgon. Den tiden känns som ett helt liv sedan men det har bara gått ett år.

691E785D-0A9D-452E-B702-AD357202C99E

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Dagens hår och make

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Bytte om till en vit tröja och plåtade OPI.

Sedan mötte jag uppe denna man:

Processed with VSCO with kt32 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

… På Lidingös kvarterskrog Quarti och delade varandras dagar. Gillis fyllde ju år igår och vi firade honom hemma hos mig på morgonen och sedan åkte barnen till Odd på kvällen för att äta middag där. Han var så glad över att ha två födelsedagar.

En helt annan sak, jag stod och dansade med barnen häromdagen. Musiken var hög och jag dansade mina vanliga dans, alltså den som jag har ”kört” på varenda nattklubb jag har besökt i mitt vuxna liv. Helt plötligt får jag se mig själv i spegeln och där och då höll jag på att tuppa av för att det var så fult. ”HAR JAG DANSAT SÅDÄR INFÖR ALLA MÄNNISKOR PÅ KROGEN” I Såå många år dessutom. Varför har inte mina vänner sagt att jag inte kan röra mig sådär?

Nu undrar jag dock hur jag ska göra.

1 Öva in en ny dans (?)

2. Aldrig mer dansa.

Måste klura på hur jag ska göra nummer ett. Jag kan ju inte stå framför spegeln helt själv här hemma och öva. Eller kan jag det?

Gah – Stor kram på er.

51

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00