ANNONS

Und Gretel

/

I samarbete med Und Gretel

Jag kan idag berätta att jag är stolt ambassadör för make up märket Und Gretel! Det är ett tyskt sminkmärke som nu lanserar på den svenska marknaden. För mig som har haft så mycket problem min hy har det varit svårt att hitta foundations som inte täpper till, likadant med puder. Und Gretel använder bara naturliga ingredienser och nästan alla produkter är veganvänliga. Und Gretels stora ambition är att vara ett miljövänligt märke som närproduceras samt så använder de bara naturliga ingredienser som har vuxit organiskt. Und Gretel har hittat en fin mix mellan att vara ett grönt make up märke men samtidigt kännas lyxigt.

7971AC32-5A4C-4B15-AF5A-C3B0E5A11728

Jag kan inte sticka under stol med att jag älskar känslan av ett läppstift med lite tyngd och ett härligt klick när man öppnar hylsan. Upplevelsen är viktig tycker jag. När det gäller läppstift, skulle jag kunna kalla mig för en expert för herregud så mycket stift jag har testat genom åren. Jag är väldigt känslig för konsistensen, läppstift får inte vara för krämigt men inte heller för torrt. Läppstiftet måste sitta länge på utan att bli torr och ge en rand på läppen. Läppstiftets pigment är också viktigt, jag vill alltid kunna blanda fler nyanser på varandra och det som är spännande med Und Gretel är just att varje färg går att anpassas utifrån vem som ska bära stiftet.

91A570C9-9AFC-4EEA-88A2-43FF8DD0B6FB

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Min favoritfärg Apricot…

Ni kommer att få se mycket av mitt nya favorit sminkmärke framför och jag ser verkligen fram emot att få vara deras ambassadör. Jag har få varumärken jag jobbar med för jag måste kunna stå för att jag gör och Und Gretel är jag verkligen stolt över.

För att testa make up:n – Jag slår verkligen ett slag för läppstiftet färg ”apricot” – så kan ni använda koden ISABELLA20 för 20% rabatt på hela Und Gretels sortiment!

I samarbete med Und Gretel

24

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00