ANNONS

Lego och en hemlighet

/

När vi kom hem idag efter att vi hade lämnat Sally fick Gillis kila iväg till vardagsrummet för jag skulle nämligen slå in paket. Han får en radiostyrd bil, tre legopaket och två paket med kläder. Det blir nog bra. Det är så svårt att köpa paket till honom nu när det är julafton om en månad. Det jag vet att jag ska köpa då är ett schackspel, vi testade att spela på Tom Tits och han fastande direkt. Jag måste plugga på hur alla figurer går…

Processed with VSCO with fr4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Ett av paketen, lite avslöjande dock… Efter det har jag fortsatt med min resning här hemma. Hittills har jag hunnit med två skåp.

Skärmavbild 2020-11-18 kl. 12.09.13

Nästa lite större projekt är detta rum som fortfarande inte används i huset. Det ska rensas på golvet och i hyllorna. Jag är så arg på mig själv för att jag slängde alla mina böcker när jag flyttade. Jag vet inte varför jag tog det beslutet, det gick så fort. Nu ska jag samla ihop alla bokhögar som ligger i huset som jag har köpt sedan april och faktiskt använda hyllan. Sedan ska det beställas möbler. Jag behöver en matta, skrivbord, stol och en fin lampa i taket. Lampan är det svåraste valet tycker jag. Ni får se arbetsrummet när det är klart.

Nu väntar pasta till lunch med Gillis, sedan ska han lära mig ett spel på playstation som heter Fall Guys. ”mamma det är jättelätt, till och med du kommer att greja det”. Jaha. Vilken tur då. Just det, måste berätta en hemlighet för er, jag har rullat ut en röd löpare på matsalsbordet. Alldeles för tidigt men jag kunde bara inte hålla mig…

Hörs imorgon, kram!

56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00