ANNONS
Integritet på Tailsweep

Det kom ett råd…

/

Hej Isabella! Jag vill tipsa om en grej som förändrat mitt liv. Jag började lyssna på litteratur om minimalism och ekonomi/hållbarhet osv och nu genomgår jag en STOR rensning av saker hemma. Tar lite varje dag och NJUTER av mina överskådliga förråd och att veta om varenda pryl jag har. resten ska jag sälja och skänka på olika vis. ”Ut ur ekorrhjulet” är en bok (fast den har fokus på att bli ekonomiskt fri och leva på avkastning men ändå inspirerande), läser nu även Prylbanta av någon Johan och Elisabeth (par). Jag vill bara dela med mig eftersom jag själv känner sådan lust och lever mer.. innerligt av denna stora rensning. Att värdera varenda sak som ska finnas i mitt hem och som jag skrev, veta om, att jag har dem. Inte bara förvara. Livet är för kort för det! Och enligt studier lägger familjer enorm tid på att leta, flytta runt saker som man inte använder osv. Så ett tips från mig till dig. STOR KRAM! (Ps. Minimalism handlar ju inte om att ha så lite saker som möjligt, alla utgår från sina förutsättningar och liv, men det handlar om att använda sakerna och veta om att de finns.)

Alltså, herregud! Efter din kommentar fick jag panik och gick loss här hemma:

Copyright 2020. All rights reserved.

Copyright 2020. All rights reserved.

(inget rent/helt slängs, bara ges bort)

… Vilken befrielse. Så nu vet jag precis vad jag ska göra en stund varje dag hemma – prylbanta! TACK för en spark i baken!

44
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00