ANNONS

Ändra inställning

/

Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att det här ska bli en bra dag trots att det är trist att vara hemma. Jag har tillbringat större av mina dagar hemma sen jag var inlagd i sjukhuset i början av året men  visst har jag varit ute och och träffat folk samt rest. Min ”räddning” har varit att jag åkt till kontoret några timmar per dag, då har jag fått dosen av människor och liv, därefter känns det bara skönt att vara hemma. När jag har barnen är det bara mysigt med hemmatid för då är vi ute i timmar. Det är just de barnfria helgerna som är svåra att stå ut. Dessutom är Paul alltid borta.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag skippar att sminka mig på dagarna och så fort jag har tagit på mig en BH så känner jag mig plötsligt klädd. Nu ska lägga mig och läsa (surprise) i mitt nystädade hus. Jag fick förresten ett tips om att se julfilmer (älskar era tips!)  Då blir faktiskt filmtiden mysig. Ibland kan julfilmer dock ge ångest för att man själv inte har det ”jul-livet” om ni förstår vad jag menar men jag får tänka att story:sarna bara är påhittade.

Glöm förresten inte att lyssna på Isabella Söker Sheila där vi pratar om relationen till mat. Väldigt viktig. Stor kram, vi hörs sen.

60
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00