ANNONS
Integritet på Tailsweep

Vabb och rubriker

/

Idag har Sally varit hostig hemma med mig och Gillis har varit hostig hemma hos Odd. Barnen är egentligen inte dåliga men det är lika bra att hålla sig hemma när de hostar. Med det sagt har vi underhållit oss så bra som det går hemma, det har varit fruktansvärt dåligt väder så det var ingen idé att gå ut.

Men innan jag går vidare med att berätta om vår dag tänkte jag bemöta det som stått i princip alla tidningar idag. Det handlar om att Sveriges Radio har blivit fällda för deras söndagsintervju med mig. Mitt svar är först och främst att det är SR som har blivit fällda, inte jag. Gällande min intervju har jag rätt till min berättelse om hur min uppväxt var. Att mina föräldrar inte håller med är deras sak. Jag hade önskat efter alla år att jag hade fått ett förlåt för de sveket jag fick uppleva. Men min bok kommer inte handla om det. För det är redan sagt. Det kommer jag att välja är mina fina minnen för visst fanns det sådana med.

Tillbaka till VABB-dagen:

Copyright 2020. All rights reserved.

Sallys pappa kom över med henne tidigt i morse, vi åt frukost och efter det myste vi framför TV:n och såg Doktorerna. Doktorerna och Klassen på SVT är hennes tv-favoriter.

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter det blev det spel innan vi plockade fram ingredienserna till ..

Copyright 2020. All rights reserved.

SLAJM! Sally kunde receptet utantill (you tube) så vi blandade ner lim, raklödder, potatismjöl, linsvätska och karamellfärg.

Resultat blev såhär:

Copyright 2020. All rights reserved.

Tada! Vad man ska göra med den har jag ingen aning om. Stoppa ner fingret och göra pruttljud?

Copyright 2020. All rights reserved.

.. Därefter var vi tillbaka i soffan och läste.

Copyright 2020. All rights reserved.

När vi hade läst fick Sally klara sig lite själv och se på you tube. Jag satte mig då och skrev på min bok. Jag skriver ju den tillsammans med en författare/journalist.

Ja, det var denna händelserika dag här hemma. Nu ska jag strax göra en tidig middag och senare ikväll kommer Paul hem.

Kram.

19

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00