Koncentrerad i Gamla stan

Ibland kommer det dagar där jag kan sova hur mycket som helst. Igår blev det så, sovstund på dagen och sedan somnade jag vid åtta igår kväll i Pauls famn i soffan och vaknade vi elva nu på dagen, utbredd som sn sjöstjärna i sängen. Jag väcktes av att Paul hade gjort frukost till oss. Vi brukar äta frysta bär som vi tinar, en mosad banan och blandar det med yoghurt. Sedan slänger vi ner mandlar och hasselnötter. Paul kom på det när vår mixer slutade fungera.

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter frukosten la vi oss i soffan och tittade på världens galnaste människa – Trump. SVT släppte precis en dokumentär om honom, värd att se. Det är ju val i veckan som kommer och jag tror att Trump vinner igen. Trump ligger ju sämre till i mätningarna mot Biden men jag tror ändå att Trump vinner. Vem tror ni? 

Copyright 2020. All rights reserved.

Trump – Fyra år från insidan på SVT

Efter tvhänget åkte vi in till stan för att promenera. Vi valde Gamla stan. Sist jag var där var när Egoboost, min tidning, hade kontor där. Vad kan jag ha varit då, 20 år?

Här på mitt gamla kontor. Rubriken hade rätt :- )

Vi strosade runt..

PAUL SUNDVIK

Herregud var mysigt det är där. Som Stockholmare glömmer man lätt alla pärlor som finns i stan.

Vi hittade en rolig science fictions bokaffär och vi gick in för att kika om det fanns något till Gillis, han älskar sådant.

PAUL SUNDVIK

Paul smygfotade mig när jag stod – väldigt – koncentrerad vid barnhyllan och letade böcker. Det blev Julens monster.

Det var vår söndag. Imorgon ska i princip göra noll saker. Jag fortsätter att ta det lugnt efter ETC:n. Ibland orkar jag att komma ut och ta något möte eller gå ut och äta med en vän men de flesta dagar under detta år har jag tagit det lugnt eller rest.

Kram på er.