ANNONS

Att gå minus

/

Torsdag.

Jag har i princip gjort tre saker.

Lunchat med en vän.

Hämtat ut maskeradkläder

… och träffat de som sköter min ekonomi.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Här var allt som behövde signeras…  Årsredovisningar för Löwengrip Invest och Blonde Capital (älskar namnet). Löwengrip invests siffror blev ju som sagt katastrof efter mitt tunga år. Från mina 16 miljoner till fem miljoner i omsättning. Men det värsta är att det var 8 miljoner i förlust. Hade jag inte sålt Löwengrip Beauty hade jag gått i konkurs. Puh. Under 2021 räknar jag dock med att omsätta ca 6-8 miljoner men då har jag inga kostnader förutom min lön så det blir egentligen en bättre vinst än vad jag någonsin har haft.

Jag har ju under alla år haft många anställda. Nu i efterhand har många varit överflödiga men det förstod jag inte där och då. Hur som helst har jag lärt mig oerhört mycket av min krasch. Jag har dragit ner mina kostnader oerhört trots att min ekonomi är bättre nu (efter försäljningen av Löwengrip fick jag ett större belopp). Jag kommer aldrig mer att bränna så mycket pengar.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Såhär kan det se ut när man glömmer att sminka delen mot örat! Idag har jag på mig en beige stickad tröja och en längre skinnkjol. Nu strax väntar middag med Marisol. Vi väljer restauranger där vi i princip är själva, annars hade jag inte fixat det. Vi hörs imorgon!

122
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00