ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sådär halvbra

/

Idag har varit en sådan där tung dag. Egentligen utan att jag vet varför. Kanske är jag trött, hormonell, eller bara rent av nere. Jag vet inte. Jag skulle spela in podden idag och åkte in till stan. Sheila frågade mig hur jag mådde och jag svarade bra så som man brukar göra men då sa Sheila ”Jag kommer att fråga dig tills du svarar ärligt”. En bästis ser alltid igenom en.

I podden gjorde vi en undersökning tidigare som visade att den mest vanliga känslan hos kvinnor är att livet känns ”sådär halvbra” och att man är trött. Är det inte fruktansvärt att det är så? Jag har frågat mig själv varför jag också känner så den största tiden av livet och jag inser att det nog är inställningen. Men grejen är att det går ju inte att gå runt att tänka positivt hela tiden. Jag orkar inte det. Istället är det rätt skönt att få vara i det gråa. Jag är trygg där. Sheilas bästa råd var att sova tills man har blivit läkt.

I podden pratade vi också om min helg som stormade. Jag förklarade mig och bad om ursäkt ännu en gång. Sedan diskuterade vi också hur vissa människor kan tro att jag har hittat på hela ECT-behandlingen bara för att jag råkade skriva att behandlingen genomgjordes på helgerna när det egentligen skedde varje fredag. Jag tänkte mig helt inte för. Jag läste förresten min journal för första gången i helgen, tydligen kunde man logga på 1177 och se den. Det var inte roliga anteckningar från den tiden. Väldigt mörkt. Fy. Tänk att det faktiskt blev bra. De allra mörkaste tankarna försvann.

PAUL SUNDVIK

Nu ska jag möta upp Paul. Vi har en barnfri vecka vilket känns lite konstigt faktiskt. Jag saknade barnen direkt när jag hade lämnat de igår. Veckans planer är att börja skriva min bok tillsammans med en journalist. Jag fixar faktiskt inte att gå tillbaka i minnet och skriva vissa utan scenerna själv utan jag kände att det var lättare att prata om det. Vi kommer att ses några förmiddagar i veckan fram till april. Det blir ett gediget arbete men det ska bli roligt. Det blir min biografi upp till trettio.

När jag fyller 60 får jag skriva en till.

106

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00