ANNONS

30 år!

/

.. Åh vilket fint firande jag fick idag! Jag är helt rörd. Dagen började med att Paul och barnen väckte mig med tårta och rosor på sängen. Jag fick mängder av vackra teckningar samt en bok av barnen (Åsa Lindeborgs nya bok Året med 13 månader).

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Efter en mysig långfrukost åkte vi in till stan och där väntade en intervju med P1 (inget om min födelsedag, det hade varit märkligt) samt poddinspelning med Sheila. Vi pratade om att inte räcka till som mamma. Under kvällen blev det middag med Paul och barnen på Lydmar, det blev en riktigt mysig kväll med lilla familjen. Precis som jag önskat. Av Paul fick jag en fantastiskt fin vintageklocka från Jaeger Lecoultre.

Ni får se den imorgon.

När jag kom hem väntade så mycket blommor utanför dörren att jag kunde öppna en blomsterbutik. Jag satte allt i vaser nu på kvällen och det doftar så gott hemma. Tack alla ni som skickade blommor, jag blev överlycklig.

Processed with VSCO with kp9 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Såhär såg jag ut på min 30-års dag! Topp från Zara, kjol från Jil Sander och skor Chanel. 

Tänk nu är jag 30! När jag vaknade imorse kändes allt precis likadant. Puh. Jag tänker att 20-30 var uppvärmning och nu börjar livet på riktigt.

Kram på er.

46
248

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00