ANNONS

Nästan trettio!

/

Nu är jag tillbaka efter ett fantastiskt dygn med mina vänner Sheila och Marisol. Vi har myst, brunchat, spa:at, checkat in på hotell och haft en middag ihop. Så otroligt generöst. Paul firade med sina vänner under kvällen och så möttes vi upp senare. Jag la ifrån mig telefonen under hela dagen men här är vad jag kan skrapa ihop till er:

1397D096-047F-499B-861F-4B699904FAB8

Jag blev upp hämtad vid ett hos mig med en batong .. Autocorrect – Ballong!

D492D76D-024D-4F39-A2FD-09CE7BDD6C7A

Copyright 2020. All rights reserved.

.. Vi checkade in på Ellery här ute på Lidingö.. Trodde jag, men det visade sig att det var brunch och bad som väntade här!

Processed with VSCO with av8 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag smälter in i omgivningen. Ellery Beach House var otroligt fint, verkligen värt ett besök. Jag är så glad över att få en sån bra restaurang här på Lidingö, det är lite snålt med det nämligen. Vi åt brunch, badade och myste framför en varm brasa.

7B3ABD47-26BE-493C-90D1-27BB7FAEFEB8

Copyright 2020. All rights reserved.

Nästa stopp blev At Six. Där checkade vi in och jag smällde av när jag fick se min svit. Flera rum, terass och en egen privat pool på taket.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Det väntade även ännu flera ballonger – Jag älskar ballonger! Vi bytte om till våra klänningar, drack champagne och snacksade chark nötter och chips länge i sviten tills det var dags för middag på ..

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Tak! Där väntade chambre separee och supergod mat hela kvällen. Dock finns det inga bilder härifrån. Jag som fotas mycket tycker att det är ljuvligt med med miljöer som inte fotas på bild. Allt känns mer riktigt då på något sätt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Såhär såg det ut när jag vaknade imorse. Fin utsikt och framför allt ljuset. Jag vaknade upp enormt tacksam över de människor jag har i mitt liv. De är inte många men de är mina bästa vänner.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Frukost outfit.

9EF040CF-136E-4259-9305-637991232C92

Copyright 2020. All rights reserved.

Sedan kom gänget upp och vi åt frukost i lugn och ro. Jag var rörd hela morgnen. Vilket firande.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Under dagen idag tog Paul ut mig på brunch. Det blev Lydmar, också ett favoritställe i Stockholm (skriv upp Lydmar och Hillenberg på er lista om ni vill gå ut och äta). Jag drack en virgin Mary, så gott.

Processed with VSCO with j5 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Efter det hamnade vi på Moderna museet (tyvärr inte så bra) ute på Skeppsholmen.  Jag är så tacksam över denna helg. Vänner, mys och kärlek. Det och såklart barnen sedan blir inte livet bättre än så.

Kram på er.

80

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00