ANNONS

Sally sminkar sig

/

Idag kära läsare har jag tagit mig till stan i ett sminkat ansikte och fönat hår för att spela in en spot till podden Isabella söker Sheila;

Processed with VSCO with av4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi funderar på att spela in podden två gånger i veckan istället för en men vi vet inte om det blir för mycket eller inte. Oavsett är podden bland det roligaste jag har gjort. Det är så kul att få en sådan bra kontakt med alla lyssnare, vi pratat mycket på instagram efteråt. Många känner igen mycket eller har en åsikt om det vi säger.

Det som jag har fått flest kommentarer kring är huruvida det är bra att sminka mig tillsammans med Sally eller inte. Alltså att hon leker med sitt smink bredvid mig när jag sminkar mig. Hälften tycker att det är katastrof, att jag är en dålig förebild och att det bidrar till utseendehets tidigt att ”man bara är fin om man sminkar sig”. Men andra hälften tycker bara att det är kul och att de själva hade fina minnen när de sminkade sig med sin egna mamma.

Och på tal om instagram hade jag en frågestund igår och det kom upp många frågor. Hur det känns att Paul är 23 år äldre svaret på det är att det inte känns alls. Det är inte något jag inte tänker på. Vad jag vill göra i framtiden och det vet jag inte alls förutom boken. Om jag äter antidepressiva och det gör jag i en rätt så hög dos. Jag vågar inte trappa ner än. En fråga vad hur man kan göra med vuxenacne och mitt tips var P-pillret JAZ. Den hjälpte mig otroligt mycket. Nu kör jag bara natural cycles och jag fick tillbaka min dåliga hy direkt. Helst vill jag inte äta hormoner men kanske är det värt för att få fin hy.

Jag vet jag faktiskt inte hur jag ska göra framöver, börja eller inte.

Processed with VSCO with b5 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Så här ser jag ut idag. Allt är ifrån New House men det är inte sponsrat utan det bara blev så. Kvällen blir lugn, barnen är hos deras pappa och jag och Paul ska ut och äta innan vi ska ha filmkväll hemma. Sambolivet är mysigt. Paul har inte sålt sitt hus än med det är på gång. Vi har inte hunnit ta tag i det. Imorgon har jag fått ordet om att vara redo 13.00 och packa resväska för ett dyn.

Hörs imorgon, kram.

81
159

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00