ANNONS

Hemmadag 2

/

Hallå från hemmet! Jag var så nära på att skriva sjukstugan men så är det inte, jag är bara van att skriva så med tanke på två barn. Idag har haft min andra dag här hemma, jag vilar ”mentalt”. Jag behöver det. Tid att bara vara. Jag har läst boken Dagarna dagarna dagarna, druckit te och ätit popcorn mellan varven. Inte gått ut alls. Sovit större delen av dagen. Orkar inga människor idag.

Paul får handla mat på vägen hem.

Jag fick några bilder skickade till mig:

67E64C82-91BB-44BD-9F12-FF125A87C80F

Tänkte på hur annorlunda man ser ut egentligen:

Processed with VSCO with av8 preset

Copyright 2020. All rights reserved.

Hej hej! Har precis smörjt in mig med ansiktsolja om någon varför jag är så glansig i ansiktet. Fransar och bryn gör jag en gång i månaden. Det underlättar eftersom jag tycker att det är svårt och tidskrävande att använda alla tusen bryngrejer man ska ha och mascara på morgonen. Eller framför allt att slippa sminka av sig mascaran på kvällen. Strax kommer Paul hem och då väntar Breakfast for dinner för ingen av oss vill laga mat.

Ja, det var väl det. Hemmadag, läsning, ansiktsolja och yougurt till middag. Imorgon blir en roligare dag! Kram på er.

54

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00