ANNONS

Fyra månader

/

Idag har varit en händelserik dag. Möten på löpande band, podd med Sheila och lunch med Paul för att fira fyra månader (det hade lika gärna kunnat vara fyra år). Pauls assistent fick hänga på också. De har verkligen fullt upp med tre utställningar i Sverige och en i Köpenhamn nästa år. Han ställer ut sin sina fotografier och skulpturer. Jag har inte haft en fullspäckad dag sen innan sjukhusvistelsen, jag märker att jag blir tröttade än vanligt. Jag är fortfarande skör men det blir bättre. När jag mötte Sheila sa hon direkt att jag kom inflygandes till poddstudion i mitt business-Mood där jag är väldigt avstängd. Det skrämde mig lite för jag vill inte kliva in i den rollen mer. Jag är klar med den uppstressade jag efter att ha levt i 15 år med ett högt tempo och en fullspäckad kalender. I podden pratade vi om motgångar det ämnet har verkligen satt sig hos mig efter boken. Nya avsnittet kommer på söndag.

Efter jobbet hämtade jag barnen och när vi kom hem stekte jag pannkakor. Jag har haft läxläsning med Gillis och mys i soffan framför en film med barnen. Jag tänkte gå lägga mig tidigt för imorgon ska jag gästa ett stort tv-program.

Foto: PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with fn16 preset

Foto: PAUL SUNDVIK

Lunch på Hillenberg med min kärlek.

Vi hörs imorgon :- )

61

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00