ANNONS

Florens

/

Idag bilade vi ner till Florens. Vi stod och valde mellan dolomiterna eller en storstad. Milano har vi båda varit så mycket i (det är faktiskt inte en så rolig stad) så vi valde Florens. Florens har jag varit tidigare i och den är en favorit. Jag rekommenderar verkligen att flyga ner till Italien, hyra en bil och åka runt till olika ställen beroende på vad man känner för eller hur vädret är. Senare i höst kommer vi att ta oss ner till södra Italien, det ska bli spännande. Jag ser i kommentarsfältet att några av er är upprörda över att vi resor. Men vi följer alla regler och det är tillåtet att resa. Det jag gillar i Italien är att man regelbundet tar tempen överallt och handsprit är ett krav innan man ska äta tex på buffén vid frukosten. Det känns som att man är mer försiktig här borta än i Sverige.

Processed with VSCO with av4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Många frågar varför Paul alltid har solglasögon på sig och det är för att han är ljuskänslig på ena ögat efter att näthinnan lossnade (!) under ett sparringpass. Han har tränat olika typer av kampsport i flera år. Ögat klarade sig tack och lov.

Processed with VSCO with av4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Processed with VSCO with av8 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Imorgon väntar en dag med museibesök. Jag har bunkrat upp med kläder tillräckligt denna sensommaren/hösten så det blir faktiskt inget av det. Tipsa gärna om ni har några museifavoriter : – )

Natti!

56

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00