ANNONS

Isola Bella

/

Vi är kvar i Lago Maggiore idag och tack vare er åkte vi till Isola Bella. Det är en liten ö mitt ute i sjön. På ön fanns det ett palats som vi besökte som var helt otroligt vackert. Jag försökte fota där inne men det var rätt så svårt (dessutom var det inte tillåtet i alla rum). Vi åt lunch på plats och kikade in i de små butikerna, dock ingen plats för shopping. Båtturen ut tog ca en halvtimma och det var fint att få se alla hus längs kusten. Vid halv fem åkte vi tillbaka till vårt hotell Belvedere, bytte om och sedan gick vi ner till den lilla byn för middag.

Processed with VSCO with av8 preset

Foto: PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with av8 preset

Foto: PAUL SUNDVIK


Kvällens look: Kjol Dries van Noten (ett av mina favoritmärken), topp Filippa K och väska Josefin C.

Processed with VSCO with av8 preset

Foto: PAUL SUNDVIK


Båtturen från håll

C49DDA10-A456-403C-854C-6EA8DF7366D6

Foto: PAUL SUNDVIK


Processed with VSCO with av8 preset

Foto: PAUL SUNDVIK

Lunchplatsen

09FEE6AC-F61B-469A-8F6F-0512A1C93177

Foto: PAUL SUNDVIK

Processed with VSCO with av8 preset

Foto: PAUL SUNDVIK

Vackra palatset.

Imorgon har jag ett jobb att spela in och sedan åker vi vidare, jag tror att vi bilar till ett Thermal spa längre upp i Italien eller så ändrar vi oss helt och åker till kusten. Vi brukar alltid bestämma på morgonen vid frukosten. Vi hörs imorgon!

26
167

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00