ANNONS

Dags för värme!

/

Måndag! Idag fyller min bästis Sheila år! Vi blev kompisar när vi började rulla barnvagn ihop. Jag hade precis fått Gillis och jag visste inte hur man skulle kliva upp på bussen eller vad man gjorde när han bara skrek i vagnen mitt i vintern och jag var en kvart ifrån lägenheten. Hon var den som lärde mig precis allt. Idag några år senare har vi startat vår podd Isabella Söker Sheila, där Sheila fortsätter ge mig råd i livet. Hon är klok som en bok.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Imorse fick hon vita rosor och så åt vi lunch på Teatergrillen. Vi bestämde att vi ska bila ner till Köpenhamn om några veckor. Vi har nämligen en årlig weekend tillsammans. Under åren har vi varit i NYC, London, Marbella och Barcelona.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.


Dagens outfit – flyg casual. Tröja Nathalie Schuterman, jeans Jeanerica och skor Chanel. Som ni vet gillar Paul och jag att röra på oss och nu väntar ytterligare en resa en vecka när barnen är hos min exman. Det blir sol och god mat i vårt favoritland. Jag ser väldigt mycket fram emot det. 

Kram!

107

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00