ANNONS

Varje dag igen

/

Jag har ändrat mig.

Som vanligt. 

Det är nämligen såhär att jag vill börja blogga varje dag igen. Jag saknar min vardagliga rutin med att få skriva till er så nu blir det en uppdatering varje dag istället. Nu befinner vi oss i Tällberg, närmare bestämt Green Hotell. Ett hotell som ni tipsade mig om på instagram (tack!). Jag, Paul och barnen bilade iväg från Stockholm halv två i fredags, när Gillis skola hade slutat skolan. Det gick faktiskt snabbt upp med bilen och därefter checkade vi in på hotellet.  Vi åt middag nästan direkt med en fantastisk utsikt framför oss. Efter det tittade vi på Idol (herregud så länge sedan) och åt Marabou. Barnen var väldigt glada över en myskväll på hotellet och att få rulla ut egna sängar var väldigt populärt. Paul och jag har ett sovrum bredvid.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vyn är väldigt vacker från rummet: 

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: paul sundvik


.. Och så här ser hotellet ut:

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Nästan som ett hotell i alperna! Det har regnat en del men vi tog på oss regnkläder och gick ut ändå. Det finns inga dåliga….

Idag har vi kilat runt i vackra Tällberg, köpt lokala saker (och världens godaste choklad) och besökt mäktiga Falu Gruva, men de bilderna kommer imorgon. Trevlig kväll på er alla läsare!

52
281

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00