ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ödeläggaren och dålig syn

/

Ja, vad har hänt sedan i måndags? Barnen har varit hos sin pappa och Paul och jag har haft fullt upp med att fixa ordning hemma hos honom innan det var dags för en privat visning. Nu är det verkligen på allvar, Paul kommer att bo här med oss. Det bli min första sambo sedan jag skilde mig. Jag sa länge att jag aldrig någonsin skulle kunna bo med en man igen. Minns ni det? Eller det är klart att ni gjorde. Ni minns ju alltid bättre än vad jag själv gör.

Hur som helst så känns det inte som ett stort steg. Vi är ju med varandra jämt och jag kan vara helt avslappnad. Jag kan komma ut ur duschen med ett blossande rött ansikte och en finne på kinden utan att jag behöver känna att jag behöver dölja den. Jag kan få ha håret i en tofs och ha myskläder en hel dag. Det kanske låter som självklara saker men jag har alltid varit väldigt ”fixad” i alla relationer. Gått upp duschat, sminkat mig och klätt på mig det första jag gjorde innan frukost en helgmorgon men nu kan jag bara vara.

Kanske låter det tokigt och hemskt men så har det varit.

Copyright 2020. All rights reserved.

Paul städar och jag behövde jobba en sväng.

Copyright 2020. All rights reserved.

Jag har också prövat glasögon! Jag upptäckte en dag (trots linser) att jag inte såg bilskyltarna längre eller texten på tv:n så jag behövde testa synen igen. Under sommaren förändrades synen blixtsnabb, nu har jag minus 2,25 på vänster öga och +2,50 på höger.

Så märkligt synfel. Jag letade efter ett par glasögon och kom fram till att jag gillade dessa. Men det finns ju tusen andra modeller så jag ska fortsätta letandet. En dålig sak med att ha ett översynt öga är att ögat förstoras i glaset så det blir lite svårt att inte göra att ena ögat blir större … Men de skulle göra första glaset så tunt som det gick.

Copyright 2020. All rights reserved.

Hmmm, kan dessa fungera? Jag har ju ett ganska så runt ansikte (tror jag?) så det kanske är bättre med ett par kantiga?

Ge gärna era bästa glasögontips!

Jag har läst 1,5 bok. Cissi Wallins bok som var jättebra och rekommenderas. Samt denna bok Ödeläggaren (bild ovan). Den handlar om en obehaglig sol och vårare / psykopat. Jag har tidigare haft oturen att träffa en sådan man (ingen som ni känner till). Från början verkade han supertrevlig och vettig, men efter ett tag reagerade mina vänner på hur han nästlade sig in i mitt liv och manipulera mig. Han fick mig dessutom att betala för allt. Han målade upp en grandios bild om sig själv. Han påstod sig vara VD för ett stort bolag och han hade bott i USA under flera år osv… En riktig framgångssaga med andra ord. Det visade sig senare att han sov på soffan hos en vän. När detta uppdagades påstod han att det berodde på hans krävande jobb inte hade haft tid att hunnit skaffa sitt nya boende ännu, men det var bara en tidsfråga.

Jag var godtrogen och köpte hans story. Därför lät jag honom bo hos mig under tiden han sökte sitt drömboende. Jag gav honom alltid mitt kreditkort när han skulle köpa något. Jag har fortfarande svårt att greppa hur jag kunde bli så manipulerad, värst av allt är att detta inte var första gången så jag borde anat det tidigare. Det var mina vänner som hade satte tillslut ner foten och jag fick be en av mina tidigare vakter att få honom att lämna mig. Så obehagligt. Jag vill tro gott om människor men efter allt jag varit med om genom åren har jag nu tvingats vara på min vakt.

Mitt tips är att lyssna på sina vänner i dessa lägen då det är väldigt svårt att upptäcka en psykopat innan det är för sent. Jag rekommenderar starkt att läsa på om denna personlighetstyp och att lita på magkänsla i en relation. Det finns endast en utväg med en psykopat – lämna!

Nu till något roligare… Paul och jag har tillbringat hela förmiddagen åt att se Vikings.

Nu är vi på säsong 3 och vi kan inte slita oss. Det är så mysigt när man hittar en serie som båda tycker om och man kan följa  flera timmar i sängen utan stress.

Nu ska jag göra en intervju med en norsk tidning och därefter blir det en lugn torsdag. Imorgon åker Paul och jag iväg på en liten roadtrip igen men denna gång blir det i Sverige. Det ska bli mysigt.

Stor kram på er,

125
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00