ANNONS
Integritet på Tailsweep

Morgongodis

/

Denna helg har vi äntligen varit helt friska. Barnen har kommit in en nya fas i livet där de själva går upp på morgonen från min säng och går ner och sätter på tv:n. Förut behövde jag alltid följa med. Jag kommer ihåg från min egen barndom varför man ville gå ner först och det var för att äta upp allt godis som fanns kvar från kvällen innan. Hur som helst är det skönt att kunna sova ut.

Jag och Paul umgås mycket med ett par som även är hans grannar. Jörgen har skrivit en bok som snart ska in på tryck och jag har fått chansen att läsa den innan. Den handlar en matematiker och ett medium som hittar personer som är spårlöst försvunna. Väldigt spännande. Jag meddelar er när den är ute i affären.

Jag har varvat denna bok med en nysläppt bok som heter Familjen, alla hyllar den men jag har hittills inte fastnat för den. Det är för mycket dokumentation, jag hade hellre velat få en inblick och följa familjen närmare, mer som boken Mammorna av Alexandra Pascalidou (stort tips!). Vi får se om jag ändrar mig längre fram.

Helgens ytliga var detta – Höstens nagelfärg. Jag har hållit ut med mina ljusrosa naglar så länge som det gick men nu klev jag över till the dark side. Färgen ser lite mer brun ut i verkligheten. Superfin.

Copyright 2020. All rights reserved.

En höstlook. Maxmara kappa, jeans och ett par skor från Chanel. Jag har köpt ett par svart höga stövlar till som jag ska visa er senare.

Som accessoar ner ni min Porsche Cayenne i bakgrunden. Jag har haft två Porsche Panamera innan men så gick jag över till en stor suv. Skönt när man har två barn och en passa packning. Nästa suv blir nog en  Bentley. Jag tycker att det är så roligt att sladda in med en fin bil som kvinna, oftast är det mest män som kör dyra bilar. Trist men sant.

Jag har alltid klivit in i männens värld. Bilar, börsen och klockor. Jag började handla aktier som 18-åring (H&M och Electrolux) och blev intresserad av klockor efter att jag gick in i mitt första styrelsemöte och såg männens tung klockor på armen. Som 17åring blev det en Omega Seamaster. Idag bär jag en Cartier Panthere som är mer som ett vackert smycke.

Förresten ett tips när man ska förhandla är att ta av sig klockan när man sätter sig vid bordet och lägga den snett framför dig när personen tittar. Det visar att man är här för att stanna, att man respektfullt respekterar personens tid samt att man tar denna förhandling väldigt seriöst. Det kan skrämma motståndaren.

Vi har haft fredagsmys med popcorn, choklad och smågodis.

.. Och barnen har fått dammsuga efter sig..

Vi har gjort pizza på tacosbröd ..

.. Och ätit nutellapizza på lördagen. Verkligen inte en nyttig helg men vi äter hälsosamt på vardagarna så jag tycker att det är trevligt med godsaker på helgerna. Livet skulle bli så tråkigt annars. Jag har hellre några kilo för mycket och kunna njuta av livet än leva ett strikt liv på sallad och kvarg. Jag har gjort både och, och kommit fram till det.

Hur som helst, vi skulle åkt till Berlin idag (tack för alla tips, sparas) men mötet jag skulle ha blev inställt pågrund av att en i gänget därborta hade fått Corona. På ett sätt var det bra för då får Paul fler dagar till att fixa hemma hemma hos honom. Han håller nämligen på att sälja sin bostad för att bo hos mig på riktigt. Planen är att ha mitt hus i Sverige samt ett utomlandsboende. Det ser jag fram emot.

Hörs på torsdag, kram på er.

136
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00