ANNONS

VABB

/

Det här kan nog bli det tråkigaste inlägget på 15 år för vi har varit hemma på grund av snoriga barn. Vi har sett film, gjort läxor, lagt pussel och kollat på alldeles för mycket padda. Jag har sprungit och fixat mat och tömt diskmaskinen jämt. Hur många maskiner kan man egentligen köra på en dag?

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Denna bild summerar allt

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.


Gillis har missat mycket i skolan (han har varit hemma i en vecka) så jag mötte upp hans lärare och så fick vi hem alla böcker. Vi har tagit igen allt vilket är bra.  Sally är väldigt avundsjuk på Gillis läxor så jag har fått hitta på egna till henne. Sally är förresten hungrig konstant samtidigt som hon har växtvärk så vi lär skjuta i höjden nu. Båda Sally och Gillis är längst i deras klass. Jag blev också lång tidigt vilket jag tyckte var lite jobbigt. Idag är jag dock 1.70 så det blev helt normalt. Jag hade gärna varit längre.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.


När Sheila kom över var det två barn och en man hemma så vi smög upp till Gillis rum och poddade. På söndag kommer ett avsnitt om Missunnsamhet och när det faktiskt är okej att vara det.

6E7CCDB0-3BB9-4AC6-B5F0-26374B2D3FAE

Idag hängde Gillis med mig till golfbanan. Det är ändå utomhus och barnen är egentligen friska men nya reglerna är två symptomfria dagar. Gillis åkte golfbil vilket var väldigt populärt. Jag och min tränade Daniel var imponerade över hur duktig Gillis var. Kanske blir det ett gemensamt intresse

Resten av veckan då? Imorgon väntar fredagstacos och sedan har jag lovat Sally att vi ska baka en jordgubbstårta. Det är är väl det. Jag tycker att det är mysigt med lugna helger med barnen.

Nästa vecka väntar Berlin för jag har jobb (en stor kampanj som varar i ett år). Har ni några tips vore det roligt för det blir min första gång : – )

105
233

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00