ANNONS

Kayer Social

/

Själva syftet med helgen i Köpenhamn var att träffa de galleri som Paul ska ställa ut på nästa vår. Han har fotat så mycket nytt under vår semester i sommar så det blir många nya bilder framöver. Det har varit väldigt kul att få se Paul göra sina bubbeltavlor. Han simmar ner  cirka 10 meter och där blåser han ut sin luft och följer efter med kameran. Bilderna är inte ändrade med Photoshop utan ser ut så. Ska jag vara helt ärlig så trodde jag inte att de var ”naturliga” men så har jag ju sett hur bilderna ser ut direkt i kameran.

D4E31DB5-C2FB-4A28-8DB9-E90F1BE49D1D

Min kärlek

CO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Vi bodde på Nobis och varje kväll har vi gått till trevliga restauranger. Första kvällen var Kayser Social, det var den bästa restaurangen på väldigt länge. Beställ avsmakningsmenyn när ni är där. Klänningen kommer ifrån Dries van Noten, väska Chanel och armband Hermes.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Kvällens örhängen kom ifrån Caroline Svedbom. Örhängen gör så mycket för en outfit. Har du jeans och en tröja – sätt på dig snygga örhängen och par klackar så är du redo för vad som helst.

Processed with VSCO with 3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Tänk att jag hade en make up artist varje dag tidigare. Sminket gillar jag att göra själv men håret tycker jag är supersvårt. Antingen rullar jag upp det eller så använder jag airwrap från Dyson men allt är krångligt nu när jag inte har extensions. Det är nämligen så att ens egna ”fina hår” är svårare att styla än extensions. Jag försöker hålla mig till en enkel frisyr fast med böjda toppar.

Jag har börjat använda en spray från Tarte som heter stay spray. Det är en spray man lägger ovanför make up:en, den gör sminket vattenfast i 16 timmar. Om man har problem med glans eller att basen försvinner så är den räddare i nöden. Det är inget sponsrat tips utan bara ett klassiskt Life hack.

Processed with VSCO with j3 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Outfit nummer två. Polo från Filippa K och kjol från Andiata. Jag tycker om att mixa enkla vardagsplagg med finare plagg som denna paljettkjol. Då kan man klä ner kläderna lite grann. Till det här hade jag min nya skor från Prada. Det blev superfint.

Det blev ganska mycket shopping i Köpenhamn, trots att jag handlar alldeles för mycket på Max Mara så gick jag in i deras butik i Köpenhamn. Eftersom varje butik köper in vad de vill från flaggship:et i Milano så har alla butiker olika plagg. Jag köpte två par svarta byxor. Ett par kostymbyxor som var lite kortare och tajtare, ner till ankel. Och de andra var helt raka. De måste jag sy upp lite. Ett tips är att våga köpa lite dyrare plagg om möjligt och sedan gå till skräddaren för att få plagget helt perfekt. De är dem plaggen som får hänga i garderoben under alla år för att de alltid håller och sitter fint.

51D5FF9E-57DA-4658-955C-068F0856516E

Igår firade vi tre månader (men det känns som tre år) och jag överraskade Paul med ett besök till Aire Ancient Bath. Det är ett koncept från Spanien men jag har bara besökt de i NYC. Det är ett mysigt badhus med olika pooler och behandlingar.

Processed with VSCO with a4 preset

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Idag bilade vi hem från Köpenhamn och så hämtade jag upp barnen från skola. Jag har lagat köttfärssås (den enda rätten jag faktiskt har blivit bra på) och så har jag hjälpt Gillis med läxan. Nu ska jag strax natta Sally i eget rum och sedan Gillis i hans rum. Båda kommer över till mig på natten men jag  har precis börjat natta i deras egna rum. Vissa kanske tycker att det är sent men eftersom jag skilde mig när Sally var två så har det alltid varit naturligt för mig att ha alla i sängen. Vi alla sover alltid bäst så.

Vi hörs på torsdag! Och glöm förresten inte det senaste avsnittet av Isabella Söker Sheila. Vi har haft 750 000 lyssningar. Superkul.

Kram på er.

63
227

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00